martes, 8 de marzo de 2011

SETMANA DE LA DONA

MANIFEST 8 de Març 2011

Manifest conjunt de les Associacions de Dones de Paiporta
Associació Ames de casa
Associació Bolilleres
Associació Dones Progressistes

Un any més volem compartir amb vosaltres la celebració del 8 de març, dia de la dona.
La consecució d'alguns drets formals bàsics que fins ara ens havien estat negats no ens poden fer oblidar la nostra realitat diària, en la qual continuem essent discriminades, silenciades, oprimides, impunement assassinades i, en definitiva, considerades ciutadanes i treballadores de segona,amb l’actual crisis les dones som les primeres afectades,
Aquesta és només una manifestació d’una crisi més profunda, el fet que l’ésser humá des de fa temps mercantilitza tot el que pot
Ens trobem davant d'unes crisis que són fruit del propi sistema capitalista: crisi econòmica, alimentària, ecològica, .
Les dones aprofitem per a parlar en veu alta i reclamar la justicia i la igualtat d’oportunitats, per a fer visibles les desigualtats encara vigents en molts àmbits de la societat i de l vida quotidiana.
S’esta donant un impuls important per acabar amb les desigualtats i les injusticias cap a les dones, volem manifestar que no és suficient.
Volem viure en pobles i en ciutats on es reconeguen i es tinguen presents les aportacions i les necessitats de les dones.
Per això els municipis han de ser construïts per homes i per dones, des de la igualtat d’oportunitats i des de l’exercici de la llibertat i la pluralitat.

Amb la IGUALTAT una altra política és posible.

Paiporta 8 de Març 2011

No hay comentarios: