lunes, 11 de junio de 2012

Compromesa Teresa Forcades

No tardaran en anomenar-la "monja-flauta", però que no es preocupe, és bona senyal, li ho diga qui li ho diga. Bé per la Forcades, tan valenta i compromesa com sempre.Què cundeixca l'ejemple i no siga una "veu que clama en el dessert de l'Església"....la societat civil, la ciutadania d'aquest país la necessitem. Gràcies.






Teresa Forcades demana no reconèixer el deute extern



La monja benedictina del Monestir de Sant Benet de Montserrat, Teresa Forcades, ha demanat portar els polítics a la justícia per la crisi econòmica com s'ha fet a Islàndia i ha proposat 'fer el mateix que Correa a l'Equador: investigar el deute extern i no pagar el que sigui il.legítim'. Forcades denuncia que s'està desmantellant l'estat del benestar 'per una onada neoliberal' que 'ha costat sang i revolucions en el segle XX' i es pregunta 'si ens permetem mentalment pensar en una alternativa al capitalisme'. Per Forcades, 'el lliure mercat és una fal•làcia que oculta qui i on es regula'.





Forcades ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la conferència inaugural de la 23 Trobada empresarial al Pirineu que es fa avui i demà a la Seu d'Urgell.

Mercat



No hay comentarios: